< Kompletna ponuda

Prodaja/Rezervacije

 

Prodaja ulaznica počinje 1. decembra. Broj ulaznica je, zbog udobnosti gostiju i ugovora koji imamo sa agencijom za obezbeđenje ograničen što znači da kada, kao i svake godine, nestane karata ne pomažu ni suze ni kuknjava ni pretnje fizičkom silom ili pričom tipa "meni tata radi u inspekciji". :) Kada uzmemo u obzir i to da cena karte raste kako vreme prolazi, logičan zaključak je da se isplati rezervisati ulaznice na vreme.

Ulaznice možete da kupite/rezervišete kod nas na adresi Miloša Pocerca br 10 svakog dana od 14h do 21h u klubu "Cvetković" (mapa se nalazi na dnu strane) i to na dva načina:

1. Uplatom celog iznosa
2. Uplatom avansa u iznosu od minimum 30% od ukupne vrednosti ulaznica koje rezervišete, gde ste u obavezi da do 25.12 uplatite ostatak. Isto važi za rezervacije barskih stolova i separea.


Ukoliko niste iz Beograda možete svoje ulaznice rezervisati uplatom na naš račun i to:

30% od ukupne vrednosti ukoliko možete da dođete po ulaznice do 25.12 kada plaćate ostatak
100% od ukupne vrednosti ukoliko dolazite na sam doček 31.12
Molimo vas da nam zahtev za rezervaciju šaljete na mail info@semaforzurka.com, mi ćemo vam poslati tačna uputstva za uplatu. Naglasite samo ako dolazite iz inostranstva.

Na raspolaganju vam je i mogućnost rezervacije barskih stolova (na svakom od stejdževa) i separea (na house i kafana stejdžu). Napominjemo da rezervacija barskih stolova važi do 22h do kada ste u obavezi da dodjete na žurku.

Cena rezervacije barskog stola je 20€ (po stolu) optimum je nekih 4-5 ljudi po stolu mada mi ne prvimo ograničenje. Jedina stvar na koju moramo da upozorimo je to da rezervacije važe do 22h samim tim čim se udaljite od tog stola neko će doći na vaše mesto. Obzirom da ima 6 različitih stejdževa verovatno nećete celu noć biti na istom mestu. Naš primarni cilj nije da vam prodamo rezervaciju stola već da vam damo sve potrebne informacije a vaše je kako ćete se organizovati.
Cena rezervacije separea je 10€ po sedećem mestu i tih separea ima na house i na kafana stage-u. U cenu separea je uračunata i flaša pića po izboru. Separei su različitih veličina od 4 do 11 sedećih mesta, a neki imaju mogućnost i spajanja za veće grupe ljudi. Rezervacija za separe važi celu noć.

Još neko pitanje? Pozovite nas bilo kada na 060/650-7-650 tj. 065/650-7-650 ili pošaljite mejl na info@semaforzurka.com (mejl je naročito koristan petkom i subotom uveče jer smo tada obavezno u kafani, pa možda ne čujemo telefon, al ćemo na mejl odgovoriti već sutra ).

Sve jasno? Svratite do nas svakog dana od 14h do 21h da popijemo piće, upoznamo se i rezervišemo vaše mesto za najluđi Novogodišnji semafor do sada! Evo i mape da nas lakše nađete .

themecircle.net