< Kompletna ponuda

Piće/Hrana

 

Piće

Što se tiče pića, kod nas važi princip koji se popularno zove "ol inkluziv" a mi ga zovemo " pij dok te noge nose, a posle nek nose tebe" . I to nije napisano samo tako radi reda, a u stvari nabavili 10 gajbi piva i dva pelinkovca . Iako postoje osnovane sumnje da neki od vas imaju dve jetre ili neki sunđer u stomaku čim mogu da popiju boga oca ipak se nikada nije desilo da pića nestane (niti će, dok smo mi na vlasti na ovoj žurci ).

Pored standardne ponude domaćih pića, ove godine smo rešili da uvedemo i jednu lepu novinu (ne slavi se 14 godina svaki dan) pa će se na svakom stejdžu pored ostalih standardnih pića koja su dole navedena BESPLATNO deliti po jedno od sledecih šest vrsta pića: viski, kokteli, energetska pića, domaća rakija/vino, tekila i šampanjac! Pogledajte opis stejdževa da saznate kako smo rasporedili ova "in" pića i pripremite se za još jedan doček za pamćenje! Reč BESPLATNO pišemo namerno velikim slovima jer svake godine bar 40% ljudi koji nas kontaktiraju pitaju da li je i piće uključeno u cenu.

Evo i kompletnog popisa, da ne bude "muljaju bre nešto 100%, razbacali su mi tu pića po celom sajtu, znam ja dobro te organizatore novih godina" Dakle, sve ovo je BESPLATNO:
- domaća pića (pivo, crno vino, belo vino, sangrija, džin, pelinkovac, vodka, vinjak, negazirani i gazirani sokovi, voda, mineralna voda)
- kokteli
- 5 vrsta rakije (dunja, kajsija, kruška, šljiva, medovača)
- energetska pića (happy hour)
- viski
- šampanjac u ponoć

Hrana

Što se tiče hrane, tu su raznorazna koktel peciva kojih će biti u velikim količinama, ali mi kao organizatori NE GARANTUJEMO da ih neće nestati u toku večeri. Ovo nije zato što nam je žao da damo pare da kupimo, već zato što nam je gre'ota to posle da bacamo, a i mišljenja smo da je svrha žurke zezanje, a ne prejedanje.

Ko hoće da se najede neka ide na svadbu, ne na doček. :) Ne bismo se ovde vise zadržavali.