Online prodaja

Online prodaja počinje 1. Decembra. Sve narudžbine koje stignu do 12h isporučuju se sledećeg dana na adresu Post Expres kurirskom službom. Otkupnina pošiljke je isključivo u dinarima. Napominjemo da rezervacija barskog stola važi do 22h i nije NIJE OBAVEZNA obzirom da ima 6 različitih stejdževa verovatno nećete celu noć biti na istom mestu.Kupljenom ulaznicom imate mogućnost ulaska na svih 6 stejdževa i neograničenu konzumaciju svih pića i hrane.


ONLINE CENE

Zbog troškova provizije koju post expres naplaćuje prilikom otkupnina pošiljke cena ulaznice pri online kupovini uvećana je za 100 din od tog iznosa 50 din se izdvaja za humanitarne svrhe kroz našu akciju SEMAFOR PAKETIĆ


TROŠKOVI POŠTARINE

Fiksna cena poštarine je 250 din po pošiljci


REZRVACIJE STOLOVA

U online ponudi imamo samo mogućnost rezervavije barskih stolova . Moramo da napomenemo da rezervacija barskog stola NIJE OBAVEZNA obzirom da ima 6 različitih stejdževa verovatno nećete celu noć biti na istom mestu. Barski sto je bez stolica optimum je nekih 4-5 ljudi po stolu mada mi ne prvimo ograničenje. Jedina stvar na koju moramo da upozorimo je to da rezervacije važe do 22h samim tim čim se udaljite od tog stola neko će doći na vaše mesto. . Naš primarni cilj nije da vam prodamo rezervaciju stola već da vam damo sve potrebne informacije a vaše je kako ćete se organizovati. Ukoliko ste zainteresovani za rezervaciju separea kojih ima na RETRO STEJDŽU i na KAFANA STEJDŽU morate da dodjete do nas da izaberete koji separe hoćete, ne mogu da se rezervišu online putem.