< Kompletna ponuda

Stejdževi

 

Semafor žurka Vam u najluđoj noći donosi nešto što niko drugi u gradu ne može - provod na šest stajnih stejdževa sa samo jednom ulaznicom!


Main Stage

Najveći i najpopularniji stejdž na žurci! Zamislite na jednom mestu PIRANA BEND, 2 DJ-a, vrhunsko ozvućenje i rasvetu i 600 raspoloženih ljudi... Repertoar je klupski, znači malo strane muzike, pop i kvalitetna domaćica. Ovaj stejdž je nadaleko poznat i po najvećem procentu uspešnih muvanja u regionu a mozda i šire (i do 80% posle tri ujutru )! Ove godine poklon ZA SVE posetioce - šampanjac u ponoć!


House Stage

Ozbiljna priča za sve ljubitelje house-a na ovogodišnjem Semaforu. Sve ovogodišnje hitove, a i one za sva vremena, serviraće vam DJ FELBI koji ume ozbiljno da nas iseče vrhunskom muzikom, bitom i vajbom koji će vas voziti sve do sledeće godine. On poručuje svima da se spreme za "prženje" :)! Cilj je isti, kao i uvek - pružiti posetiocima nezaboravno house iskustvo, uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu i BESPLATNA energetska pića (happy hour), koja će upotpuniti priču. Let's get the party started!


Karaoke Stage

Za mnoge najživopisniji stejdž, definitivno sjajna atmosfera! Svake godine ista priča: na početku se svi femkate i nećete da zapevate, zatim "Idol Karaoke Superstars" (naši profesionalni pevači-animatori) probiju led dok se vi opuštate za šankom i onda, dva sata kasnije, ne može čovek da Vam otme mikrofon iz ruke! :) Ove godine BESPLATAN viski za sve posetioce! Očekujemo vas na bini!


Retro Stage

I ove godine vraćamo vreme unazad uz najveće hitove 70-tih, 80-tih i 90-tih i puno BESPLATNE tekile! Biće tu svih muzičkih pravaca, i domaće (naročito Ex-YU) i strane muzike, tako da materijala ima sasvim dovoljno da celo veče slušate samo najveće hitove koji traju i danas! Ovaj stage je prava "vremenska mašina" i u jednom trenutku ćete se osećati kao "dete cveća", u drugom kao "disco dancer" iz 70-tih a u trećem kao Ex-YU pionir (zbog ovog poslednjeg ovaj stejdž je jako interesantan i našim gostima iz bivše Jugoslavije kojih je svake godine sve više).


Kafana Stage

Pripremite se za karirane stoljnjake, kvalitetnu kafansku muziku (što se nas tiče, ovde je Miroslav Ilić neprikosnoven :)) i domaće vino i rakiju! Ovaj stejdž smo uveli iz dva razloga. Prvo, uvek ste se nam se žalili da vas, kada se vratite sa dočeka, devojke/momci/roditelji/komšije pitaju "Što tako izdgledaš, pijanduro?" :). E, sada imate odgovor za njih, a to je: "Nisam ja pijandura, ja sam boem!" Drugo, kafane su, u poslednje vreme, totalni hit u Beogradu i ne znamo ni sami koliko smo zahteva dobili da uvedemo ovaj stejdž (i jedva smo pristali, što bi rekao naš narod "teško žabu u vodu naterati" ). Vidimo se na stolovima! :)


Silent Stage

Ove godine Semafor žurka je jedino mesto u gradu gde možete isprobati ovaj svetski popularan fenomen koji zbližava ljude i naoružava ih pozitivnom energijom! Na ovom stejdžu nema zvučnika, a svaki posetilac dobija slušalice koje emituju dve različite vrste muzike (posetilac bira jednu od njih). Pre Semafora, Silent Disco žurke su odrzane na EXIT-u i u nekoliko poznatih klubova u Beogradu i Novom Sadu i svuda izazvale opšte oduševljenje! Ova originalna ideja, u kombinaciji sa puno besplatnih koktela koji vas ovde očekuju, garantuju vece za pamcenje!