Prodaja u klubu

Početak prodaje

Prodaja ulaznica počinje 1. decembra. Broj ulaznica je, zbog udobnosti gostiju i ugovora koji imamo sa agencijom za obezbeđenje ograničen što znači da kada, kao i svake godine, nestane karata ne pomažu ni suze ni kuknjava ni pretnje fizičkom silom ili pričom tipa “meni tata radi u inspekciji”. 🙂 Kada uzmemo u obzir i to da cena karte raste kako vreme prolazi, logičan zaključak je da se isplati rezervisati ulaznice na vreme.

Načini prodaje

Ulaznice možete da kupite/rezervišete na adresi Miloša Pocerca br 10 svakog dana od 14h do 21h u klubu “Target” (mapa se nalazi na dnu strane) i to na dva načina:

1. Uplatom celog iznosa
2. Uplatom avansa u iznosu od minimum 30% od ukupne vrednosti ulaznica koje rezervišete, gde ste u obavezi da do 25.12 uplatite ostatak. Isto važi za rezervacije barskih stolova.

Napominjemo još jednom zato što je to jedno od najčešćih pitanja da NE RADIMO REZERVACIJU TELEFONOM. Telefonom mozete samo da dobijete sve potrebne informacije.

Rezrvacija stola

Na raspolaganju vam je i mogućnost rezervacije barskih stolova i visokog sedenja na Main stejdžu i na Kafana stejdžu

Cena rezervacije imate na slikama ispod

Još neko pitanje? Pozovite nas bilo kada na 060/650-7-650 tj. 065/650-7-650 ili pošaljite mejl na info@semaforzurka.com (mejl je naročito koristan petkom i subotom uveče jer smo tada obavezno u kafani, pa možda ne čujemo telefon, al ćemo na mejl odgovoriti već sutra ).