Stejdževi

Semafor žurka Vam u najluđoj noći donosi nešto što niko drugi u gradu ne može – provod na četiri sjajna stejdža sa samo jednom ulaznicom!

Početak žurke je od 20h i traje do 04h, što znači 8 sati neprekidnog LUDILA :).

 

LIVE arena

Stevan Seklulić i bend Avangardia će svirati kvalitetnu narodnu muziku Ovaj stejdž smo uveli iz dva razloga. Prvo, uvek ste se nam se žalili da vas, kada se vratite sa dočeka, devojke/momci/roditelji/komšije pitaju „Što tako izdgledaš, pijanduro?“ :). E, sada imate odgovor za njih, a to je: „Nisam ja pijandura, ja sam boem!“ 

DJ arena

Najveći i najpopularniji stejdž na žurci! Zamislite DJ WARP + vrhunsko ozvućenje i rasvetu i 600 raspoloženih ljudi… Repertoar je klupski, znači malo strane muzike, pop i kvalitetna domaćica/narodna. Ovaj stejdž je nadaleko poznat i po najvećem procentu uspešnih muvanja u regionu a mozda i šire (i do 80% posle tri ujutru )!

HOUSE stage

Ozbiljna priča za sve ljubitelje house-a na ovogodišnjem Semaforu. Sve ovogodišnje hitove, a i one za sva vremena, serviraće vam DJ PARTY ANIMAL koji ume ozbiljno da nas iseče vrhunskom muzikom, bitom i vajbom koji će vas voziti sve do sledeće godine. On poručuje svima da se spreme za „prženje“ :)! Cilj je isti, kao i uvek – pružiti posetiocima nezaboravno house iskustvo, uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu. Let’s get the party started!

RETRO stage

Do sad smo svake godine uzimali bendove koji sviraju narodnu muziku ove godine će na retro stejdžu nastupiti JAM UP bend sa pop hitovima strane i domaće muzike.DJ IGGY će vratiti vreme unazad uz najveće hitove 70-tih, 80-tih i 90-tih. Biće tu svih muzičkih pravaca, i domaće (naročito Ex-YU) i strane muzike, tako da materijala ima sasvim dovoljno da celo veče slušate samo najveće hitove koji traju i danas! Ovaj stage je prava „vremenska mašina“ i u jednom trenutku ćete se osećati kao „dete cveća“, u drugom kao „disco dancer“ iz 70-tih a u trećem kao Ex-YU pionir (zbog ovog poslednjeg ovaj stejdž je jako interesantan i našim gostima iz bivše Jugoslavije kojih je svake godine sve više).