Stejdževi

Semafor žurka Vam u najluđoj noći donosi nešto što niko drugi u gradu ne može – provod na PET sjajnih stejdževa sa samo jednom ulaznicom!

Početak žurke je od 20h i traje do 04h, što znači 8 sati neprekidnog LUDILA :).

 

LIVE arena

B BEND će svirati kvalitetnu narodnu muziku Ovaj stejdž smo uveli iz dva razloga. Prvo, uvek ste se nam se žalili da vas, kada se vratite sa dočeka, devojke/momci/roditelji/komšije pitaju „Što tako izdgledaš, pijanduro?“ :). E, sada imate odgovor za njih, a to je: „Nisam ja pijandura, ja sam boem!“ 

DJ arena

Najveći i najpopularniji stejdž na žurci! Zamislite DJ WARP + vrhunsko ozvućenje i rasvetu i 600 raspoloženih ljudi… Repertoar je klupski, znači malo strane muzike, pop i kvalitetna domaćica/narodna. Ovaj stejdž je nadaleko poznat i po najvećem procentu uspešnih muvanja u regionu a mozda i šire (i do 80% posle tri ujutru )!

HOUSE stage

Ozbiljna priča za sve ljubitelje house-a na ovogodišnjem Semaforu. Sve ovogodišnje hitove, a i one za sva vremena, serviraće vam DJ PARTY ANIMAL koji ume ozbiljno da nas iseče vrhunskom muzikom, bitom i vajbom koji će vas voziti sve do sledeće godine. On poručuje svima da se spreme za „prženje“ :)! Cilj je isti, kao i uvek – pružiti posetiocima nezaboravno house iskustvo, uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu. Let’s get the party started!

RETRO stage

DJ IGGY će vratiti vreme unazad uz najveće hitove 70-tih, 80-tih i 90-tih. Biće tu svih muzičkih pravaca, i domaće (naročito Ex-YU) i strane muzike, tako da materijala ima sasvim dovoljno da celo veče slušate samo najveće hitove koji traju i danas! Ovaj stage je prava „vremenska mašina“ i u jednom trenutku ćete se osećati kao „dete cveća“, u drugom kao „disco dancer“ iz 70-tih a u trećem kao Ex-YU pionir (zbog ovog poslednjeg ovaj stejdž je jako interesantan i našim gostima iz bivše Jugoslavije kojih je svake godine sve više).

 

KAFANA stage

Da, da, dobro smo čuli vaše zahteve i otvorili još jedan – KAFANA STAGE!
Kako doček u Srbiji da prođe bez stoljnjaka, rakije i dobro poznatih kafanskih pesama?! Još jedna posebna inspiracija bila nam je što smo žurku, za ovaj stejdž, proširili na lokal koji izlazi i na Skadarliju, simbol ozbiljnog kafanskog provoda.
Polomimo čaše od kristala za kafanu na Balkanu u najluđoj noći ove 2019. godine!