Stejdževi

Semafor žurka Vam u najluđoj noći donosi nešto što niko drugi u gradu ne može – provod na ČETRI sjajna stejdža sa samo jednom ulaznicom!

Početak žurke je od 20h i traje do 04h, što znači 8 sati neprekidnog LUDILA :).

 

LIVE arena

Najveći i najpopularniji Stage koji obuhvata dva nivoa, prvi nivo je elipsastog oblika a drugi je u obliku prstena i okružuje ceo prostor. MARINELLO BEND će svirati kvalitetnu domaću zabavnu i narodnu muziku, a u pauzama ga pokriva DJ sa najvećim hitovima domaće i strane muzike + vrhunsko ozvučenje i rasveta i 700 raspoloženih ljudi.

HOUSE stage

Ozbiljna priča za sve ljubitelje house-a na ovogodišnjem Semaforu. Sve ovogodišnje hitove, a i one za sva vremena, serviraće vam Sense1.dj koji ume ozbiljno da nas iseče vrhunskom muzikom, bitom i vajbom koji će vas voziti sve do sledeće godine. On poručuje svima da se spreme za “prženje” :)! Cilj je isti, kao i uvek – pružiti posetiocima nezaboravno house iskustvo, uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu. Let’s get the party started!

RETRO EXPLOSIVE stage

DJ IGGY će vas ubaciti u vremeplov i provozati kroy najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih. Biće tu svih muzičkih pravaca, i domaće (naročito Ex-YU) i strane muzike, tako da materijala ima sasvim dovoljno da celo veče slušate samo najveće hitove koji traju i danas! Ovaj stage je prava “vremenska mašina” i u jednom trenutku ćete se osećati kao “dete cveća”, u drugom kao “disco dancer” iz 70-ih a u trećem kao Ex-YU pionir (zbog ovog poslednjeg ovaj stejdž je jako interesantan i našim gostima iz bivše Jugoslavije kojih je svake godine sve više).

 

KAFANA stage

Da, da, dobro smo čuli vaše zahteve i otvorili još jedan – KAFANA STAGE!
Kako doček u Srbiji da prođe bez stoljnjaka, rakije i dobro poznatih kafanskih pesama?!
Polomimo čaše od kristala za kafanu na Balkanu u najluđoj noći ove 2023. godine!

Ovaj stejdž smo uveli iz dva razloga. Prvo, uvek ste se nam se žalili da vas, kada se vratite sa dočeka, devojke/momci/roditelji/komšije pitaju “Što tako izdgledaš, pijanduro?” :). E, sada imate odgovor za njih, a to je: “Nisam ja pijandura, ja sam boem!” 
 

CHILL OUT zone

Uvideli smo tokom godina da uvek nedostaje mesto gde mozete na miru svojim prijateljima i rodbini da čestitate Novu Godinu, da odmorite malo ili da se ispricate sa nekim koga ste upravo upoznali 🙂 uz dosta tišu i laganiju muziku. te smo pored najavljena 4 Stejdža Ubacili i CHILL OUT ZONU. Da ne bude zabune CHILL je u pravom smislu te reči jer se nalazi pored objekta i praktično je napolju ali je zato tu rakija bar da vas ugreje 🙂

 

Kako je to sve rasporedjeno u prostoru možete da vidite na mapama ispod