Lokacija

MOLIMO VAS PROČITAJTE TEKST DO KRAJA!!!

Ova stranica je napravljena da bi ste nas lakše našli i da ne lutate obzirom da na adresi Cetinjska 15 ima preko 30 lokala koji će raditi za Novu Godinu i da dobijete osnovne informacije o žurci. Ovde imate tačnu lokaciju i objašnjenje kako da dodjete do nas. Klub u kome se održava žurka zove se SUBBEERNI CENTAR. Mapu i slike prilaza imate na slikama ispod. 

Vrata otvaramo u 20h . Žurka se završava u 04h ali već od 03:30 počinjemo da gasimo polako jedan po jedan stejdž. Molimo vas da pokušate što ranije da dođete (po mogućstvu do 21:30) kako bi izbegli gužvu na ulazu koja je neizbežna sa tolikim brojem ljudi.  Isto tako morate da znate da mi ne možemo da kontrolišemo da li je na nekom stage-u gužva jer ljudi idu gde im najviše odgova tako da će na narodnjacima posle par čaša biti verovatno najudarnije 🙂 ali svakako uvek možete da nađete mesto gde nije gužva

Garderoba je obezbeđena, naplaćuje se 250 din i nije obavezna.

Obzirom da je u klubu veoma slab domet mobilnim mrežama pored najavljena 4 stejdža ubacili smo CHILL OUT ZONU gde možete da odmorite malo ili  se ispričate sa nekim. Da ne bude zabune CHILL je u pravom smislu te reči jer se nalazi u medjuprostoru koji je natkriven i praktično je napolju. Otvorili smo i KAFANA STAGE to je lokal koji se nalazi van glavnog prostora i koji izlazi na Skadarliju. Ako želite da idete u CHILL OUT ZONU i na KAFANA STAGE pri cepanju karata na unutršnjoj strani leve ruke dobićete pečat kako bi znali da ste već bili na žurci.

Zbog velikog broja zahteva za skupljim pićima pored pića koja su BESPLATNA (spisak svih besplatnih pića možete naći OVDE) obezbedili smo određena pića koja mogu da se kupe na flašu po pristupačnim cenama.

Jack Daniel’s 0.7l – 5300 din
Chivas Regal 0.7l – 5800 din
Johnnie Walker 0.7l – 3300 din
Smirnof 0.7l – 2990 din
Red bull – 300 din
Guarana – 150 din

Kad smo već kod pića, još jedna bitna stvar. MOLIMO VAS NEMOJTE SE OBEZNANJIVATI OD ALKOHOLA, pića će sigurno biti celu noć ne morate da pojurite da odmah na početku večeri popijete što više možete, upropastićete i sebi i vašim prijateljima doček i potrudite se da ne izgledate ovako 🙂 

Prilaz Parkingu iz Cetinjske ulice
Parking i prilaz klubu Subbeerni Centar
Mapa
Naziv kluba gde se odrzava Semafor Žurka

Prostor je ogroman i podljen je u 6 celine. Kako izgleda prostor mozete da vidite na slici ispod

Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja i da ćemo Vam obezbediti dobar i nezaboravvan provod i ove Nove godine. Hvala na poverenju, Vaša SEMAFOR ŽURKA.