Semafor paketić

Nova godina je dan u kome svi želimo da omogućimo sebi sjajan provod i lepe trenutke. Sakupljamo svoje društvo, biramo doček koji nam se najviše dopada, sređujemo se i krećemo sa zabavom. Međutim, u tom prazničnom raspoloženju, vrlo često zaboravimo da samo jedan naš mali gest može biti dovoljan da ulepša praznike onima kojima je to najpotrebnije.

Novogodišnja semafor žurka i ove godine, u saradnji sa listom “24 sata”, organizuje novogodišnju humanitarnu akciju za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice. Cilj je da sakupimo što više paketića i ulepšamo ovim divnim malim ljudima praznik! Kako je dodela paketića izgledala prethodnih godina možete da pogledate na slikama ispod

 

Sve što treba da uradite je da donesete bilo koji slatkiš ili dečiju igracku u naš prostor bilo kog dana u decembru u periodu od 14 do 21h i već ste stavili nekom od ovih divnih mališana osmeh na lice! Dakle nije bitna vrednost, ako svih 1500 ljudi koji dolaze kod nas donesu primera radi čokoladnu bananicu to je ogromna količina. Kako bi smo vas motivisali da, u što većem broju, učestvujete u ovoj lepoj akciji, odlučili smo da svakome ko se priključi našoj akciji omogućimo kupovinu ulaznice za naš doček po sjajnim cenama (detaljnije o cenama)!

Takođe, bili bi smo vam zahvalni ako podelite ovu vest sa svojim Facebook prijateljima klikom na dugme ispod. Hajde da ulepšamo praznike sebi i onima kojima to puno znači!